Random Image
colducucheron.jpg
Info PDF Print E-mail
Ik ben Martijn Achterop, geboren 23 april 1982 uit Groningen. Al enkele jaren ben ik bezig met fietsen. Eerst op een ATB. Deze nam ik altijd mee op vakantie naar Frankrijk om enkele bergen te beklimmen. Met mijn ATB heb ik onder andere de Col de Rousset, de Mont Ventoux en Le Plateau de Beille beklommen.


Sinds september 2002 heb ik een racefiets gekocht (GIANT OCR 1).


Omdat ik op Internet zoveel verslagen aantrof van mensen die al een fietsvakantie gedaan hadden dacht ik, laat ik ook een site over mijn fietsvakanties maken. Van de sites die ik op Internet aantrof heb ik veel informatie gehaald die ik nodig heb voor mijn fietsvakantie. Ik hoop dat deze site anderen verder helpt met het plannen en voorbereiden van een fietsvakantie.


Sinds vrijdag 23 mei 2003 was de eerste site 'in de lucht'. Sinds 4 oktober 2003 is het internetadres gewijzigd van www31.brinkster.com/fietstocht2003/ naar http://home.tiscali.nl/fietsvakantie/.


30 april 2005 is deze nieuwe site on line gegaan. De oude site was mooi en goed, alleen vond ik het tijd worden voor iets anders. De huidige site is nog gemakkelijker qua gebruikersgemak.


Veel plezier!

Copyright :: Martijn Achterop