Home arrow Verslag 2003, deel 1
Random Image
coldornon.jpg
Verslag 2003, deel 1 PDF Print E-mail
Article Index
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18
Dag 19
Dag 20 en 21
Statistieken
Overzicht
Dag : 1 Datum : woensdag 2 juli
Vertrekplaats : Eext Vertrektijd : 05:45
Aankomstplaats : Spa
Gereden km vandaag : 98,7
Gereden km totaal : 98,7
Benodigde tijd vandaag : 4:42:40
Het weer : Bij vertrek uit Eext; regen en 17įC. Gedurende de rest van de dag; regen, regen, onweer en weer regen. Alles is zeiknat.
Cols : -
Verslag :

04:20 opgestaan en klaargemaakt voor vertrek. Dit duurde toch langer dan verwacht. Om 05:45 vanuit Eext in de stromende regen vetrokken naar Assen.

Station Assen
Aankomst op station Assen

Daar de trein van 06:34 naar Maastricht. Vanaf Maastricht heb ik vaak verkeerd gereden. Ik heb lang gezocht naar de grensovergang Nederland-BelgiŽ. Enorm veel regen en onweer onderweg. Ik was doorweekt. In Spa heb ik een camping gevonden. Het is dat ik een groot doorzettingsvermogen heb, anders was ik al lang omgekeerd.

De campingbaas zegt dat vrijdag het beter weer wordt.

Vandaag heb ik flink de Ardennen gemerkt. Niet alleen de bergen, maar ook het vele bos. Doordat het hard regent zijn de Ardennen lang niet zo mooi als dat ik mij had voorgesteld. 's Avonds in elke vak van mijn fietstassen een plastic vuilsniszak gedaan waar alles in gaat. Ook al heb ik regenhoezen voor mijn fietstassen, er is altijd wel een kiertje waar nog water door kan. Je kan ook van die enorm dure fietstassen kopen die wel 100% waterdicht zijn, maar ik vindt plastic zakken toch echt een goedkoper alternatief.

Alles is deze eerste dag dus nat geworden. En omdat het nog steeds regent, is het niet mogelijk om zelfs maar je sokken te laten drogen.

Spaghetti met saus en een appel gegeten, ik had namelijk geen zin meer om af te dalen naar het centrum van Spa om nog extra inkopen te doen om daarna weer 1,5 km te klimmen naar de camping.

Waar ben ik aan begonnen!Copyright :: Martijn Achterop