Random Image
bordcroix.jpg
Verslag 2004 PDF Print E-mail
Article Index
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag : 1 Datum : maandag 9 augustus
Vertrekplaats : Eext Vertrektijd : 03:00
Aankomstplaats : Bourg d'Oisans
Gereden km vandaag : veel, in de auto
Het weer : Bij vertrek uit Eext; regen en 17°C. Gedurende de dag werd het steeds mooier weer. Bij aankomst was het 28 graden.
Cols : -
Verslag :

Midden in de nacht ben ik samen met mijn vader de auto ingestapt en zijn we vertrokken naar de Franse Alpen. De dag ervoor hebben we alles ingepakt. Voor mij is het belangrijkste dat mijn fiets mee gaat, aangezien dat de reden is dat we deze reis maken.

Het belangrijkste is tenminste mee, de fiets (de bagagedrager is bij aankomst verwijdert, dit waren we vergeten)

De heenreis hebben we gedeeltelijk door Duitsland gedaan. Daarna Luxemburg binnenrijden en vanaf daar Frankrijk in. Rond 17:00 kwamen we aan in de Alpen. Vooraf hadden we besloten om een camping uit te zoeken aan de voet van de 'l Alpe d'Huez. Aangezien ik vorig jaar veel gefietst heb in de buurt, wist ik waar je moest wezen.

De reden dat we een plek uitgekozen hebben aan de voet van de 'l Alpe d'Huez is omdat ik van plan ben de Marmotte te gaan rijden. Deze tocht vertrekt vanaf Bourg d'Oisans. Dit is dus de plaats waar wij op de camping staan.

Vandaag maar niet meer op de fiets gezeten. Daarvoor was de dag te lang en te vermoeiend. Morgen zeker wel een tocht fietsen.
Copyright :: Martijn Achterop