Random Image
coldeporte.jpg

En ik ben alweer thuis PDF Print E-mail
Written by Martijn   
Friday, 01 July 2005
Veel eerder dan verwacht ben ik weer thuis. Zoals al te lezen was, ben ik ziek geworden tijdens de eerste dagen van de fietsvakantie. Beter worden gebeurde niet. Toen ben ik met mijn ouders (die op weg waren van Nederland naar de Franse Alpen) verder getrokken.


Daar probeerde ik beter te worden. Moe, dat was ik eigenlijk de hele tijd en nu nog. Wel heb ik daar wat cols beklommen. De Col d'Ornon, de Galibier (vanaf Bourg d'Oisans) en l'Alpe d'Huez.


Het beklimmen van de cols ging wel, maar misselijk was ik erg vaak tijdens het klimmen en eten ging niet tijdens het fietsen. Maar ik kan het niet laten om toch de fiets te pakken voor deze tochten.


Nu ik weer thuis ben ga ik zeker even langs de dokter, vragen wat er met me aan de hand is, want moe ben ik eigenlijk nooit. En voor de vakantie was mijn conditie geweldig!De terugreis ging met de TGV vanaf Grenoble naar Parijs en dan de Thalys van Parijs naar Luik. Daarna met stoptrein naar Maastricht. Geweldig die TGV, in 3 uur naar Parijs. Alleen in Nederland begon het gekloot. Treinen reden niet naar Den Bosch. Blikseminslag. Na lang wachten kwam er een bus die ons naar Den Bosch bracht. 8 uur vertrokken uit Grenoble en 23 uur in Groningen.


Mijn fiets nemen mensen die naast ons stonden op de camping mee. Mijn ouders konden hem ook wel meenemen, maar die zijn nog lang niet terug.


En nu?

Beetje werken, beetje fietsen, eind augustus aan de KLM Luchtvaartschool beginnen en lid worden van een toervereniging. Waarschijnlijk NOAD. Ik wil meer trainen en beter voorbereiden. Volgend jaar een fietsvakantie zit er niet in, te druk met de opleiding bezig. Maar trainen voor de Marmotte zou wel een doel kunnen zijn.


Later meer.

< Prev   Next >
Copyright :: Martijn Achterop